Dronningensgade 97 7000 Fredericia

+45 75933380

Forside » Video og Billedekonsultation

Video og Billedekonsultation

Videokonsultation

Vi tilbyder 2 forskellige slags video konsultationer. Hver morgen fra 8.05-8.30 tilbydes video konsultationer til svar og opfølgninger på igangværende behandlinger.  Disse er efter aftale med behandlerteamet. Det er også muligt, at booke en video konsultation i løbet af dagen, dette kan være til gavn for dig, der pga arbejde kan have svært ved, at finde fri til at tage til lægen.

Alle videokonsultationer skal visiteres af vores sekretærer, da ikke alle konsultationer egner sig til video.

Sådan foregår videokonsultation

Når du er booket til en video konsultation, vil du den dag du har en tid modtage en sms med et link. Et par minutter før din tid, trykker du på linket og du kommer ind i et videorum. Du vil i starten være den eneste i videorummet, den behandler du har tid hos, vil efterfølgende komme ind i rummet.

Din behandler vil kunne være nogle minutter forsinket, hvis forrige konsultation har trukket lidt ud, det er derfor vigtigt du bliver i rummet. Er din behandler meget forsinket vil du blive kontaktet af sekretæren.

 

 

 

 

Billede konsultation

Vi tilbyder dagligt billedekonsultation. Dette er primært til vurdering af udslæt, sår og infektioner i huden. Via E-kons kan der vedhæftes billeder som din behandler kigger på og herefter kommer med et skriftlig forslag til behandling. Vi har ligesom almindelig e-mail konsultationer 5 hverdage til at besvare, så billeder af infektioner og sår skal ikke sendes der. Her skal du kontakte vores sekretærer der vil oplyse et tlf. nummer som du skal sende billedet til, billedet vil så blive vurderet af den daglige supervissions læge.