Dronningensgade 97 7000 Fredericia

+45 75933380

Forside » Behandlerteam

Behandlerteam

Vi vægter relation, tillid og et godt kendskab til vores patienter højt!

Vi er sammen om vores patienter, og derfor vil du, som patient, hos Lægerne ved Lillebælt være tilknyttet et behandlerteam bestående af både en behandlersygeplejerske og en speciallæge.

Behandlerteamets mål er at yde den bedste behandling for den enkelte patient.

En behandlersygeplejerske er en sygeplejerske, som har et bredt kendskab indenfor det almen medicinske speciale, hvorfor hun også kan varetage størstedelen af vores konsultationer i klinikken.
Hun står i front for behandlingsteamet, som din primære kontaktperson, og har overblikket over dit forløb og din sygdomshistorie. Lige bag hende står speciallægen, som er den endelige beslutningstager for din behandling.

Behandlerteamet drøfter løbende dagens patienter og deres patientforløb.

Ved planlagte tider kan du opleve, at både læge og sygeplejerske fra dit behandlerteam sammen deltager i konsultationen. Desuden har vi hver dag en speciallæge på gulvet, som kan bistå sygeplejersker og uddannelseslæger i konsultationen, alt efter behov.

Hvem er mit behandlerteam?

Behandlerteamet som tilknyttes dig sammensættes ud fra vores kerneværdier relation, tillid, kendskab og selvfølgelig efter dit ønske.

 

Hvorfor et behandlerteam

Det forkorter ventetiden

Behandlerteamet kender dig og din historie

Vi er flere eksperter om din behandling

Klik på videoen nedenfor for at høre speciallæge Maja og konsultationsygeplejerske Dorthe fortælle om behandlerteams hos Lægerne ved Lillebælt