Dronningensgade 97 7000 Fredericia

+45 75933380

Forside » Uddannelselæger/ lægevikar

Uddannelselæger/ lægevikar

Hos Lægerne ved Lillebælt modtager vi hver 6 månede uddannelselæger. Uddannelses læger er færdiguddannet læger der er i gang med deres videreuddannelse

Allan Neve
Hoveduddannelse læge

Allan er i Hoveduddannelse  i Almen medicin, dvs han er ved at specialisere sig til praktiserende læge. Allan er tilknyttet klinikken i 2.5 år.  I øjeblikket er Allan på sygehuset og kommer i klinikke en gang om måneden.

Læs mere >
Anne Kathrine
Intro læge

Anne Kathrine er intro læge i almen medicin og skal være i klinikken indtil 31.8.2023

Anne Katrine blev færdig som læge i 2018 og har siden da været på akutmodtagelsen i Odense, almen praksis i Odense, samt arbejdet i børne og ungdomspsykiatrien i Esbjerg. Sidst været på patologisk afdeling i Odense.

Læs mere >
Line
Læge vikar

Line is in an introductory position in general medicine, and must be in the clinic for 6 months from 1 September 2022.

Læs mere >
Mathias Kryhl-Jensen
Hoveduddannelse læge

Er i hoveduddannelse i almen medicin og er i fase 3, dvs sidste del af speciallæge uddannelsen til praktiserende læge. Mathias skal være i klinikken til d 14.juni 2024. Mathias har en bred erfaring fra almen praksis og sygehuset. 

Læs mere >
Julie Bukh Lasen
Hoveduddannelse læge

Julie er i Hoveduddannelse  i Almen medicin, dvs hun er ved at specialisere sig til praktiserende læge. Julie er tilknyttet klinikken i 2.5 år.  I øjeblikket er Julie på sygehuset og kommer i klinikke en gang om måneden.

Læs mere >
Atefeh Khaksar
Kbu læge

Atefeh er kbu læge, har lige været på organkirurgisk afdeling i kolding. Atefeh skal være her i klinikken fra 1.1.23 til 30.6.23

Læs mere >
Nahid Osmani
Vikar Læge

Nahid Osmani

Læge vikar er i klinikken 3 dage om ugen skal være her indtil 31.8.2023

Læs mere >

Kbu Læge – Den Kliniske baisuddannelse

Den Kliniske basisuddannelse er første led i den lægelige videreuddannelse, som alle læger skal gennemføre. Den kiniske basisuddannelse vare 6-12 mdr.

Læge i introduktionsstilling

Det er en læge der har gennemført Kbu (Den kliniske basis uddannelse) og som har et ønske om at videreuddanne sig indenfor specialet Almen Medicin.  Introduktionsuddannelsen vare 6 mdr.

Læge i Hoveduddannelse

Det er en læge som har gennemført Kbu (kliisk basis uddannelse) samt introduktionsstilling i Almen Medicin. Lægen i en hoveduddanelse i almen medicin er ved at uddanne sig som Speciallæge i almen medicin. Denne uddannelse tager 4,5 år. Hvor 2 år foregår i almenpraksis og 2,5 år foregår på sygehuset. Lægerne har i deres tid på sygehuset fortsat tilknytning til klinikken og vil være hos os 1 gang om måneden.