Dronningensgade 97 7000 Fredericia

+45 75933380

Forside » Uddannelselæger/ lægevikar

Uddannelselæger/ lægevikar

Hos Lægerne ved Lillebælt modtager vi hver 6 månede uddannelselæger. Uddannelses læger er færdiguddannet læger der er i gang med deres videreuddannelse

Allan Neve
Hoveduddannelse læge

Allan er i Hoveduddannelse  i Almen medicin, dvs han er ved at specialisere sig til praktiserende læge. Allan er tilknyttet klinikken i 2.5 år.  Allan er nu tilbage i hans fase 2, skal være i lægehuset indtil 1. marts.

Læs mere >
Mathias Kryhl-Jensen
Hoveduddannelse læge

Er i hoveduddannelse i almen medicin og er i fase 3, dvs sidste del af speciallæge uddannelsen til praktiserende læge. Mathias skal være i klinikken til d 14.juni 2024. Mathias har en bred erfaring fra almen praksis og sygehuset. 

Læs mere >
Lasse Djurhuus
Lægevikar

Lasse er ansat som lægevikar hos lægerne ved lillebælt indtil juli 2024. Lasse har erfaring fra almen praksis, Øre næse hals afdelingen, psykiatrisk afdeling.

Læs mere >
Julie Bukh Lasen
Hoveduddannelse læge

Julie er i Hoveduddannelse  i Almen medicin, dvs hun er ved at specialisere sig til praktiserende læge. Julie er tilknyttet klinikken i 2.5 år.  I øjeblikket er Julie på sygehuset og kommer i klinikke en gang om måneden.

Julie er i øjeblikket på barsel

Læs mere >
Cecilie Helstrup Brandt
Klinisk basis uddannelse

Cecilie  er uddannet læge og i gang med sin anden del af hans kliniske basis uddannelse. Cecilie skal være i lægehuset indtil d 31.7.2024

Læs mere >
Alfa
Hoveduddannelse læge

Alfa er i Hoveduddannelse  i Almen medicin, dvs hun er ved at specialisere sig til praktiserende læge. Alfa er tilknyttet klinikken i 2.5 år.  I øjeblikket er Alfa på sygehuset og kommer i klinikke en gang om måneden.

Læs mere >

Kbu Læge – Den Kliniske baisuddannelse

Den Kliniske basisuddannelse er første led i den lægelige videreuddannelse, som alle læger skal gennemføre. Den kiniske basisuddannelse vare 6-12 mdr.

Læge i introduktionsstilling

Det er en læge der har gennemført Kbu (Den kliniske basis uddannelse) og som har et ønske om at videreuddanne sig indenfor specialet Almen Medicin.  Introduktionsuddannelsen vare 6 mdr.

Læge i Hoveduddannelse

Det er en læge som har gennemført Kbu (kliisk basis uddannelse) samt introduktionsstilling i Almen Medicin. Lægen i en hoveduddanelse i almen medicin er ved at uddanne sig som Speciallæge i almen medicin. Denne uddannelse tager 4,5 år. Hvor 2 år foregår i almenpraksis og 2,5 år foregår på sygehuset. Lægerne har i deres tid på sygehuset fortsat tilknytning til klinikken og vil være hos os 1 gang om måneden.